Direct online afspraak maken!

Gerard heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van zowel individuen als organisaties. Hij kan hierdoor nog makkelijker de verbinding leggen tussen prive en werk. 

Senior manager internationaal IT onderneming 

Gerard Dekkers 

Oprichter van Psycholoog Eindhoven en MentesMe Consulting

Ik ben naast zelfstandig NPsycholoog NIP in Eindhoven ook jarenlang actief als individueel- en bedrijfscoach. Mijn beschikbare tijd heb ik altijd verdeeld tussen werken met individuen en het werken met teams binnen nationale en internationale organisaties (waaronder ook in Afrika).


Ik ben psycholoog geworden, omdat ik me altijd erg ge√Įnteresseerd heb in de beweegredenen en gedachtegang van mensen. Hiernaast heb ik een buitengewone interesse voor communicatie in de brede zin van het woord en met name in het effect van communicatie op de vitaliteit van mensen. Vitaliteit wordt bewerkstelligd door harmonie in de volgende gebieden: het lichaam, het hoofd (het denken), het hart (gevoel en emotie) en de ziel (spiritualiteit). In mijn optiek vormt communicatie op zijn beurt weer de sleutel tot het maken van een samenhangend geheel van deze gebieden. Een goede, stimulerende en positieve communicatie be√Įnvloedt niet alleen het innerlijk van een persoon, maar tevens de relatie met anderen.
 

Een goede "klik" met uw psycholoog is bepalend voor het succes van uw behandeling

In mijn carri√®re heb ik veel kennis en ervaring op de gebieden psychologie en HRM. Hierdoor heb ik een goed inzicht gekregen in zowel de werking van het individu als in de werking van relaties waaronder partnerrelaties en groepsrelaties (zoals werkrelaties). Vanuit deze ervaring heb ik me dan ook doorontwikkeld als psycholoog en relatietherapeut. Achteraf ben ik erg blij met de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt, omdat deze mij uiteindelijk als therapeut en psycholoog gesterkt hebben. De vele verschillende ervaringen die ik met mij meedraag maken mij denk ik tot een veelzijdige psycholoog en therapeut die met veel verschillende mensen een "klik" kan maken. Deze "klik" is het allerbelangrijkste element in de behandelaar/cli√ęnt relatie. Zonder een goede klik tussen de behandelaar en de cli√ęnt is er namelijk geen goede basis waarop de behandelingen opgebouwd kunnen worden.

Als u nog een vraag heeft of graag uw klacht of probleem aan mij wilt voorleggen, dan verzoek ik u vriendelijk om vrijblijvend contact met mij op te nemen via het online contactformulier van deze website: online contactformulier.

Bereik je maximale potentieel op jouw manier! 

Vind de juiste aanpak die bij jouw past. Dit kunnen 1 op 1 persoonlijke of business begeleiding zijn, maar ook online modules of groepstrainingen. Voor iedereen is er een juiste weg naar haar of zijn maximale potentieel.  

1-op-1 Psychologie

De individuele begeleiding van mensen is 1 van de meest waardevolle aspecten van mijn leven. Ondanks mijn meer dan 10.000 gesprekken geniet ik hier nog elke week van. 

 

Boek een 1:1 gesprek
Live Leiderschap trainingen


Samen met MentesMe en mijn trainer-consultants geven we al meer dan 15 jaar communicatie en mentoring trainingen. De waarde is voor jou als individu als zeer groot maar voor je organisatie meervoudig. 

Bespreek de mogelijkheden met mij
Online trainingen en Podcasts

In afgelopen 5 jaar ben ik en mijn consultants van MentesMe steeds meer content gaan bundelen in online modules. Tevens hebben we verschillende apps ontwikkeld om je maximaal te ondersteunen bij je persoonlijke reis. 

Vraag toegang tot 3 modules: 49,95

Mijn opleidingen en accreditaties

 

Hier vindt u een kort overzicht van mijn diploma's, certificaties en kwalificaties:

 • Doctoraal Psychologie aan de KUB in Tilburg
 • Master in "Management and Organisation" (post-doctorale management opleiding).
 • EMCC Master Practitioner
 • EMCC EQA Award houder voor Coach-Mentor opleiding Practitioner & Foundation
 • Eigenaar van IT onderneming Hekima BV en Social Comunication Styles methode
 • Gecertificeerd MBTI consultant
 • Gecertificeerd Facet5 consultant
 • Uitgebreide psychologische nascholing op de gebieden: EMDR, EFT en hartcoherentie (voor o.a. de behandeling van burnout en loopbaanvraagstukken)

Vakverenigingen & Beroepsgroepen

Psycholoog Eindhoven is lid van de volgende beroepsgroepen:

 • Nederlands Instituut van Psychologen:
 • Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen.
 • Tevens bestuurder van het NVPA