Direct online afspraak maken!

Waarom is het soms een goed idee om naar een psycholoog te gaan?

 Je kunt gewoon soms even niet uit een bepaalde negatieve spiraal komen. En dat is helemaal niet vreemd of raar. Een psycholoog kan je niet alleen weer laten ontdekken wat je 'karrespoor' is maar ook je helpen eventuele belemmerende overtuigingen los te laten of 'om te denken'. En alles begint met de realisatie dat je in die negatieve spiraal zit en dat dit komt door X, Y of Z. Het voordeel van een psycholoog is, dat als er een traumatische gebeurtenis heeft plaats gevonden dat er interventie technieken beschikbaar zijn om hieraan te werken. Denk hierbij aan EFT en EMDR technieken maar bijvoorbeeld ook aan familie of organisatie opstellingen en Internal Familiy Systems (voor de laatste lees mijn blog). Hieronder heb ik een aantal zaken bij elkaar gezet onder de kopjes:

1. Behandelbare klachten en problemen

2. Voor wie is psychologie? en

3. Diverse behandelmethoden.

Ook heb ik een paar ervaringen van clienten beschikbaar. In de komende maanden zal ik deze meer gaan verzamelen omdat ook jullie hier veel uit kunnen leren.

Gerard Dekkers 

Ilse

"Toen ik de eerste keer bij je kwam stond ik versteld van de omgeving. Het gesprek was in een leuk tuinhuisje met een lekker kopje thee. Ik was daardoor snel op mij gemak. Beter als denk ik in een modern steriele kantoorkamer. De sessies gingen eigenlijk vanzelf, al pratende zomaar ergens over, ging over in een goed gesprek wat ik hard nodig had. Ook de tips en opdrachten die ik mee naar huis kreeg waren goed doordacht en hielpen mij enorm. Ik heb mijn burn-out snel kunnen overwinnen dankzij jouw hulp, bedankt.

Eric

"Ik heb Gerard zeer positief ervaren: Je kunt zowel priv├ę als zakelijk goed bij hem terecht en de consulten zelf zijn ook zeer ontspannen in zijn huisje in de tuin met haard en thee. Mensen zoals ik met eigen bedrijf hebben er in mijn ogen echt baad bij."

Eva

"Gerard is zeer goed in zijn vakgebied. Hij is erg integer en toegankelijk en is in staat om de vinger op de zere plek te leggen. Hij doet dit met veel passie, is oprecht, betrokken en bereid om tot het uiterste te gaan. Hij spreekt mensen op de juiste toon aan op hun verantwoordelijkheden. Hij is een doorzetter, werkt netjes af waar hij aan begonnen is. Hij is echt aanbevelenswaardig!"