Direct online afspraak maken!

Relatieproblemen

Wanneer u problemen heeft met uw partner en er is bij zowel u en uw partner de bereidheid om dit op te lossen, dan is er de mogelijkheid tot relatietherapie. Relatietherapie kan ervoor zorgen dat de negatieve spiraal waar u en uw partner in zijn beland wordt doorbroken. Het doel van relatietherapie is dan ook om jullie dichter bij elkaar te brengen, beter te laten communiceren en om de deuken die jullie relatie heeft opgelopen te herstellen met begrip en liefde.
 

Relatietherapie Eindhoven: het relatieweekend

Vanuit mijn specialisme op het gebied van communicatie en vanuit mijn ervaring als psycholoog op het gebied van relatietherapie, heb ik in samenwerking met andere psychologen het relatieweekend ontworpen. Het relatieweekend bestaat uit een weekend waaraan meerdere partnerrelaties deelnemen. Deze partnerrelaties worden begeleid en behandeld door één of meerdere begeleiders en zullen naast partnertherapie ook gezamenlijk, in een ongedwongen en ontspannen sfeer, hun inzichten en gevoel kunnen delen. De meerwaarde van de deelname van meerdere stellen aan een dergelijk weekend is gigantisch. Door elkaars problemen en oplossingen te delen en door te communiceren met elkaar worden de participanten beloond met een helder inzicht en een vergroot bewustzijn. Het is onze kracht hierin om een zeer ontspannen sfeer te creëren waarin ieder openlijk en zonder oordeel (van zichzelf en van elkaar) zijn gevoel en inzichten kan delen. De resultaten en ervaringen van de deelnemers aan relatieweekenden zijn zeer positief en werken bijna altijd door tot op de lange termijn.

Het is ook mogelijk om relatietherapie te krijgen vanuit mijn psychologenpraktijk te Eindhoven. Hierbij zullen dan alleen ik, uw partner en uzelf aanwezig zijn.